23/09/2018

Dashi: Kjo e Hënë do të shënojë hyrjen e Hënës në shenjën tuaj, kështu që do të jetë një ditë shumë pozitive që do t’i bëjë efektet e saj të ndihen edhe në ditët që do të pasojnë. Demi: Së fundi mund të mbështeteni në aspektin e shkëlqyer të Venusit

Ai nisi të këndonte dhe t’i binte kitarës që në moshën 4 vjeçare. Prindërit e tij nuk donin që ai të shihte shumë orë televizor, madje i kishin ndaluar edhe videolojërat. Por ai kishte shumë libra për artin dhe i lexonte ato gjithë kohës. Nuk i pëlqente shkolla, pasi “shokët”

Peshqit:  Kjo fundjavë do të jetë shumë interesante, sidomos nga pikëpamja sentimentale. Dita më e mirë është e diela, veçanërisht për ata që duan të jetojnë një dashuri të re. Ju mund ta lini veten të shkoni pak më tej dhe ndoshta të hakmerreni kundër atyre që ju kanë bërë

E dini cilat janë dy shenjat më me fat për sot? DEMI Parashikohet një ditë e cila do ju lejojë që të arsyetoni më mirë lidhur me disa strategji që keni ndjekur në të kaluarën dhe që tani duhet të modifikohen. Këshillohet që të mos tregoheni kokëfortë, por të jeni

Dashi Këshillohet që këtë të diel ta kaloni me familjen, sidomos nëse ka disa çështje të cilat duhen riparë. Mundohuni që të jeni gati për tu përballur me disa sfida profesionale të cilat do të vënë në provë durimin tuaj. Takimet janë mjaft të favorizuara. Demi Parashikohet një ditë e