21/09/2018

Andreas Andrianopoulos* Presidenti Trump vazhdon t’i intrigojë analistët politikë dhe ekspertët e politikës së jashtme. Ai realizon një politikë të jashtme nëpërmjet postimeve në Twitter të vendimeve dhe reklamimit të komenteve dhe opinioneve në mënyra të ngjashme. Ai minimizon të gjitha mjetet tradicionale e kryerjes së diplomacisë dhe përplaset kokë

Të huaj jemi ne prej kohësh Ç’ish për t’u thënë është thënë. Si gurët që zënë vend në tokë Një jetë vend ne kemi zënë. Drejt njëri tjetrit kemi mbyllur Të gjitha rrugët edhe shtigjet Si dy qytete mesjetarë Me mure, heshta dhe me pirgje. Por natën kur i lodhur

“Asgjë s’duhet, mendova unë. Kisha akoma dhe një orë, pastaj bota do të përmbysej. Si nuk e kisha ndier më parë? Po, e kisha ndier, po pse nuk e kisha thyer murin prej qelqi midis meje dhe ndjenjës sime? Nëse kthimi im ishte marrëzi, atëherë kjo kishte qenë një tjetër

Bretkosa sa një ve,  pa nje ka sa një deve  dhe nakari nuk’ e la,  desh të trashet sa një ka.  Kur vu këtë gjë ndër mënd,  vate u shtri ndë një vënd  duke ngrën e duke pirë,  që të fryhet sa më mirë.  — Shihni, shihni, sa u rrita,

Peshqit, 10:  Ju keni mundësinë për të arritur sukses. Ju jeni një shenjë instinktive, keni nevojë në këtë kohë që të keni njerëz të afërt që ju japin forcë të madhe dhe më shumë energji. Nëse ka diçka për t’u shqyrtuar në punë, kjo mund të jetë një fundjavë me

Dashi, 5 yje:  Tani ju mund të fitoni një sfidë, horoskopi i datës 21 shtator dhe në ditët e ardhshme tregon se për momentin ju ende duhet të vendosni për situata ose marrëveshje me kohë të pjesshme. Edhe në dashuri ka tërheqje me kohë të pjesshme, që zor se kanë