20/09/2018

Të gjitha shenjat e horoskopit do të presin një mori sfidash e mundësish të reja këtë javë, por vetëm 3 prej tyre do të përjetojnë ndryshimet më të mëdha. Planetët janë në lëvizje duke shkaktuar kështu jo pak trazira! Këto të fundit mund të parashikohen duke u bazuar në shenjën

Sipas shenjës së horoskopit, dallohen edhe partnerët që janë më besnikë. Ata janë të përkushtuar ndaj lidhjes që kanë dhe nuk e mendojnë fare të tradhtojnë. Me pak fjalë, nëse partnerët tuaj i përkasin këtyre shenjave të horoskopit jeni me fat. 1. Gaforrja Kjo shenjë quhet ndryshe, shenja e dashurisë

I dashuri im i çuditshëm, ç’meritë kam për ty në k’të jetë” Sytë e tu të qartë si kristal, sikur më shohin e më thonë: -Bëmë të magjepsem e hesht! Zemra ime që ti po ngacmon, Përveç ndjesisë së një kafshe antike plot sinqeritet. Në duart e tua e përkundur

Nuk mund të kthehesh dot pas. Nëse diçka ka ndodhur ndryshe nga mënyra se si ti e prisje, apo nëse ke bërë një gabim që i ka lënduar personat e tu të dashur, dije se ajo gjë nuk mund të zhbëhet. Ti duhet të ndreqësh gabimet e tua në një

“Vetmia nganjëherë është mikesha më e mirë… Nuk te flet, nuk të shqetëson, nuk të bën kurrë pyetje, thjesht rri dhe të bën shoqëri”. “Ka njerëz të cilët e kanë zemrën aq të madhe, saqë në të mund të hysh pa trokitur. Ka të tjerë që e kanë aq të

Nëse ke menduar se femrat e lidhura, të fejuara, apo të martuara janë më të lumtura se ty, atëherë gabohesh. Sipas një studimi të bërë nga Happify, femrat beqare rezultuan me një nivel më të lartë mirëqenieje fizike dhe mendore, se sa ato që kanë një partner. Sipas këtij studimi,