19/09/2018

Nis shumë keq aventura në Champions League e Ronaldos me fanelën e Juves. Portugezi ka marrë një ndëshkim me të kuqe në minutën 29 të pjesës së parë, në ndeshjen e parë të Juves në Valencia. CR7 ka shpëtuar në lotë dhe doli tejet i prekur pasi arbitri Brych i

Kur dikush nuk sillet mirë me ty, pyetja e parë që zakonisht i bën vetes është: A e meriton një shans të dytë? Në këtë pikë duhet të shqyrtojmë se kush është ai person dhe çfarë të ka bërë për ta merituar ose jo faljen tënde. Ndaj ne do t’ju

Kudo duhet të lëmë një përshtypje të parë sa më të mirë, si në vendin e punës ku duam të futemi, apo në një ambient shoqëror me një person që nuk e njihnim më parë. Ndaj, është e rëndësishme të dimë disa “rregulla” të pashkruara se çfarë duhet të bëjmë

Duhet t’i jepet fund ndëshkimit. Duhet të vijë ai që Gladstone e quajti vite më parë “Akti i bekuar i harresës”. Ne të gjithë duhet t’u kthejmë shpinën tmerreve të së kaluarës dhe duhet të shohim nga e ardhmja. Nëse Evropa duhet të shpëtojë nga mjerimi i pafund dhe në

Binjakët, 5 yje: Ju jeni një shenjë që i pëlqen të luajë në dashuri dhe nganjëherë punon edhe me shumë fantazi. Megjithatë, kjo gjendje mund të shkaktojë konfuzion të fortë tek të tjerët, që nuk mund ta kuptojnë nëse i qëndroni apo jo diçkaje. Ajo që ka rëndësi, megjithatë, për

Më poshtë do të mund të lexoni disa nga thëniet më të veçanta nga këngëtarja e mirënjohur, Taylor Swift. “Njerëzit do të të gjykojnë gjithsesi, ndaj më mirë bëj atë që dëshiron të bësh, pa e vrarë mendjen për të tjerët”. “Ti nuk je opinioni i dikujt që nuk të