18/09/2018

Nga Mata Hari tek Gertrude Bell, nga Marlene Dietrich tek Luisa Zeni. Agjente sekrete me një armë më shumë: joshjen femërore Tinzare, kurajoze, të bukura, të guximshme dhe të  papërmbajtshme. Spiunet “rozë” kanë luajtur një rol thelbësor në intrigat ndërkombëtare që kanë shenjuar përplasjet e nëndheshme, midis shteteve dhe shërbimeve

Çdo grua e arrin suksesin në mënyrën e vet: për disa, duke qenë nënë, ndërsa për të tjera, duke qenë më e mira në punë. Po cilat janë 10 karakteristikat që gratë e suksesshme i kanë të përbashkëta? Suksesi nuk arrihet duke qenë perfekte, por duke ruajtur zakone të mira

Të jesh grua me klas do të thotë të thotë të kesh elegancë, si dhe manierat e duhura. të jesh grua me klas nuk do të thotë të sillesh në mënyrë snob, por të shfaqësh aftësinë e përshtatjes në çdo situatë, pa u shfaqur asnjëherë vulgare apo e papërshtatshme. Një

Njerëzit nuk mund të jenë 100% të mirë apo të këqij, ne të gjithë kemi një sasi të mirësisë dhe të keqes në trupin tonë. Por kjo varet nga situata me të cilën përballemi apo pikëpamja që kemi. Horoskopi na tregon se sa të ligë jemi: Dashi Ata të shenjës

Bricjapi, 5 yje:  Ju jeni gati për të lënë pas të kaluarën dhe ndoshta të hyni në një eksperiencë të re. Mos kini frikë nga ndryshimet dhe të rejat. Kjo është një fazë e ngjashme me një rilindje. Në përgjithësi jeni një shenjë që fillon me vrull dhe vitalitet të

Të qënit shpirtërisht të lidhura me njerëzit dhe të parit e gjërave, që përpara se të ndodhin: janë aftësi femërore, që gjejnë shpjegim edhe në shkencë A ju ka ndodhur ndonjëherë që të mendoni intensivisht për një person dhe ta shihni atë të shfaqet papritmas? Ose të keni ndjenjën se