17/09/2018

Legjendat mesjetare thonë se Papa Joan ishte femra e parë dhe e vetme Papë. Tani një analizë e monedhave të vjetra prej argjendi sugjeron se gruaja mund të ketë jetuar vërtetë. Sipas legjendave të mesjetës një Papë me emrin John ose Johannes Anglicus që ka ushtruar papatin e tij gjatë

“Të jesh vetvetja është gjithçka që të duhet. Nëse do t’i bësh përshtypje dikujt, mos u shtir si askush tjetër. Thjesht ji vetvetja”. “Mos shiko asnjëherë pas. Nëse Hirushja do të shihte pas dhe do ta merrte këpucën e humbur, nuk do ta kishte njohur asnjëherë princin e saj”. “Nëse

Paratë. Askush s’do t’ia dijë nëse po kaloni vështirësi financiare në marrëdhënien tuaj, dhe aq më tepër, nuk ka pse ta dijë edhe nëse ju po vini pasuri mënjanë. Është diçka që ju takon juve si çift. Faktin që partneri/ja yt/jote mund të mos e pëlqejë dikë nga miqtë e

Një vështirësi në jetën tënde nuk duhet të bëhet kurrsesi një pengesë për të jetuar normalisht. Të gjithë kemi menduar në të kaluarën, se problemet që na kanë prekur, nuk do të na lejonin ta jetonim jetën tonë normalisht. Por nuk ka ndodhur kështu. Ja tek jemi duke jetuar dhe

Suksesi, paratë, udhëtimet dhe buzëqeshjet jo gjithmonë nënkuptojnë lumturi dhe maska që ne zgjedhim t’i tregojmë botës, thjesht mbulon atë që ne nuk duam ta ndajmë me të tjerët. Avicii u gjet i vdekur në qytetin e Omanit, si pasojë e mbidozës, kur disa ditë më parë ishte parë nëpër

Nga Stefan Andrews Ka shumë studime mbi alkoolin, që e vënë theksin tek rreziqet e tij mbi shëndetin, dhe në shumë pak raste tek përfitimet që mund të vijnë prej tij. Ju jeni ndoshta të vetëdijshëm, se konsumi i tepruar i alkoolit mund të dëmtojë mëlçinë, dhe me gjasë keni