15/09/2018

Ekuinoksi i vjeshtës ndodh më 22 shtator, që teknikisht shënon datën kur orët e ditës dhe natës janë saktësisht të njëjta. Që prej 22 shtatorit e në vijim, netët do të jenë më të gjata. Sipas astrologjisë, ekuinoksi i vjeshtës është një mundësi e mirë për t’u çliruar pak. Ai

Asgjë nuk është e pamundur! Personat me shenjën e horoskopit Akrepi janë shumë intensivë dhe jetojnë një jetë të ndezur. Ndodh që kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç i kemi planifikuar, lëndohemi. E nëse kjo e fundit ndodh, duhet të kujtojmë që “Akrepi” është shenja që e merr veten shpejt

Shenja e Zoodiakut ka një ndikim të jashtëzakonshëm në karakterin e një personi. Prandaj nëse doni të dini se cilat shenjave mund t’ju besojmë sekretet tona, e cilave nuk duhet t’ju themi kurrë asnjë të fshehtë, lexoni këtë artikull për të kuptuar më mirë çdo shenjë. DASHI (21 Mars –

Akrepi:  Sipas horoskopit të Paolo Fox, ju jeni ndër shenjat e preferuara të yjeve, ju mund të mbështeteni në një gjendje astrologjike pozitive në të ardhmen. Ju jeni protagonist në muajt e ardhshëm. Shmangni të qenit tepër kritik ndaj vetes. Edhe nëse jeni të pasigurt, nuk doni që të tjerët

Kur forcat e Mbretëreshë Viktorias së Mbretërisë së Bashkuar u përballën me Zanzibarin, sot pjesë e Tanzanisë, territor i vogël në syrin e fuqive të mëdha që kolonizuan pjesë të kontinentit të zi. Në 1896 Zanzibari kishte një pseudo-pavarsi. Pavarsisht se kishte një sulltan ishte nën protektoriatin e Mbretërisë së

Konstantin Tsiolkovsky kishte vetëm tre klasë shkollë fillore; ai që konsiderohet si një nga etërit e astronautikës dhe eksplorimit hapësinor. Ishte vëllai i pestë në një familje fshatare me 18 fëmijë, të gjithë vareshin nga i ati që punonte si roje pylli dhe nuk dukej se i vogli (17 shtator