13/09/2018

Dashi – Konsiderohet shenja më impulsive e horoskopit. Dashit nuk i pëlqen të marrë urdhëra, por do t’i bëjë gjërat, siç do vetë. Thotë dhe bën atë që dëshiron. Nuk do të mërzitesh asnjëherë nën shoqërinë e një Dashi, por nuk duhet as ta ngacmosh kur është i qetë, sepse

Më poshtë do të mund të lexoni disa nga thëniet më të veçanta nga një këngëtare e veçantë, si Lana del Rey. “Njerëzit më paragjykojnë sikur të isha një kopertinë libri, nga ngjyrat, duke harruar se libri duhet lexuar”. “Gjithë shprehja “Ajo që nuk të vret, të bën më të

Rini, thueja kangës ma të bukur që di! Thueja kangës sate që të vlon në gji. Nxirre gëzimin tand’ të shpërthejë me vrull… Mos e freno kangën! Le të marri udhë. Thueja kangës, rini, pash syt e tu… Të rroki, të puthi kanga, të nxisi me dashnu me zjarrm tand,

Meskiniteti dhe dashakeqësia e Steve Jobs-it si kompleksitet i gjenialiteti dhe aftësisë së tij drejtuese janë të njohura që me biografinë e Walter Isaacson-it deri tek filmi me Danny Boyle; që nga autobiografia e Steve Wozniak deri tek intervista e humbur me Robert X. Cringely. Shumë dëshmi janë dokumentuar, por

Askush nuk e di se çfarë duan femrat në të vërtetë. T’i kuptosh ato të duket si shkencë më vete, pasi janë më të vështira se meshkujt. Në fakt nuk është edhe aq e vështirë nëse u shkon pas fijes ose thjesht hapesh mjaftueshëm me to për t’i kuptuar si

Shenjat më të favorizuara, me 5 yje GAFORRJA Saturnit kundër mund t’ju vërë në telashe, por në fund ju gjithmonë arrini t’ia hidhni, në çdo kontekst. Ka një afrim interesant me shenjën e Peshqve. Në këtë periudhë problemet dhe shqetësime mund të lindin vetëm nëse ata që janë pranë jush,