11/09/2018

Cilën femër të zgjidhni për të pasur një marrëdhënie ideale? Zbuloni të cilave shenja astrologjike janë ato. Gaforrja. Femrat e shenjës së gaforres janë te dashura, të ndjeshme dhe familjarë. Ato kujdesen për të krijuar ambiente harmonike dhe të shëndetshme në familje. Herë pas here krijojnë darka romantike dhe e

Sot nuk të shkoi shumë mirë dita? Atëherë zbuloni nëse dita e nesërme dhe pjesa tjetër e javës do të shkojnë më mirë, duke lexuar Horoskopin e Paolo Fox për nesër, 12 shtator 2018. DASHI: Ju do të gëzoni një gjendje astrologjike mjaft pozitive, falë edhe pozitës së shkëlqyer të

Kemi plot arsye për të qenë të stresuar dhe për të menduar gjatë mbi problemet tona, por kjo gjë nuk është e shëndetshme për vetë ne, ndaj duhet të marrim masa për ta ndryshuar diçka të tillë. Shumë njerëz e kanë të pamundur ta bëjnë. Nuk është e pamundur. Duke

Deri atëherë kisha menduar se çdo libër flet për gjëra, njerëzore a hyjnore, që janë jashtë librash. Tani po kujtohesha se shpesh librat flasin për libra, a më mirë duket sikur flasin në mes tyre. Në dritën e këtij mendimi, biblioteka m’u duk edhe më shqetësuese. Pra ajo ishte vend

Ju është thënë, ju me shumë mundësi e dini, por ne po jua themi sërish: mos ndërmerrni asnjë veprim në jetë pa hedhur fillimisht sytë nga horoskopi. Yjet nuk gabojnë, ndaj nëse jeni në kërkim të shpirtit binjak, zbuloni se cila është gjysma juaj më e mirë. Dashi dhe Peshorja

Nga Wolfgang Münchau Takimi i javës së kaluar midis Viktor Orban dhe Mateo Salvinit, ishte më shumë se sa vetëm fillimi i një miqësie të bukur. Partneriteti anti-emigracion, i formuar nga kryeministri hungarez dhe ministri i Brendshëm i Italisë është i rëndësishëm, pasi mund të formojë embrionin e një koalicioni