10/09/2018

“Për sa kam kuptuar unë në jetë, xhelozia ekziston vërtet dhe besnikëria është tepër e rrallë. Është çmenduri të mendosh se ti je aty për këdo që ka nevojë për ty, dhe kur ti ke nevojë për diçka, askush nuk të gjendet pranë. Me kalimin e kohës, njerëzit e shtirur

GAFORRJA (5 yje) Tre muajt e ardhshëm do të karakterizohen nga një gjendje shumë interesante astrologjike. Jupiteri në të vërtetë do të ketë në pamje të shkëlqyer dhe do të keni një qëndrim më të relaksuar. Favorizohen takime të reja, si dhe marrëdhëniet ndërpersonale që kanë vazhduar për disa kohë.

Kur nata bie në qytet, Dhe qetësia mbulon gjithçka, vetëm ti nuk je e qetë, Se fëmijët i ke shumë larg. Thinjat e tua të bardha, Tregojnë vuajtjet që ke kaluar, Dhe beharin rri e pret, Ashtu e përmalluar. Eh vitet ikin e shkojnë, Dhe ti rri e pret, Nuk

GJUHA E JON Sa e mir asht gjuha e jon Që prindrit tan flisnin gjithmon! Sa e aml ësht shqipja me knù Ene sa udob asht me u shkrù! Prej Zotit nalt asht e bekumun, Ene fama i asht fort e nigjumun. Alha pra djelm t’i kapim librat Ku kena

Trumbeta gjëmimtare Mu në majë të Tomorrit, një shqipe na fluturoj Hapi krahët laragané, u vërtit ca dhe qëndroj Qëndroj shtiri sytë e forta rreth e rrotull Toskërisë Pastaj e helmuar shumë çau malet e Gegërisë Asgjëkundi s’gjente prehje, dridheshe posi shigjetë Ngado shkonte, lotë derdhte, i rrethuar ish prej

Shumë prej nesh mbështeten tek parashikimi i zodiakut për të parë se si do të jetë java apo dita jonë dhe ç’na pret në të ardhmen e afërt. Megjithatë, përveç parashikimit të së ardhmes, zodiaku gjithashtu përshkruan personalitetin e çdo shenje. Sot do të flasim për femrat ‘alfa’ të zodiakut: