09/09/2018

Familja e Dwayne, sot i njohur me emrin artistik The Rock, nuk kishte çfarë të hante për Ditën e Falenderimeve, e cila është një festë zyrtare në SHBA. Ata luteshin që dikush t’i ftonte për të ngrënë bashkë me ta në darkën e asaj feste zyrtare. I ati i tij

SHENJAT ME TE FAVORIZUARA SIPAS KLASIFIKIMIT JAVOR Akrepi Vazhdon kjo periudhë e rimëkëmbjes së madhe, e cila këtë javë do ta shohë Venusin më në fund të hyjë në shenjën tuaj. Nuk keni pasur muaj të lehtë gjatë verës, ju keni mbetur për një kohë të gjatë mënjanë dhe jeni

Këndojnë bashkë në mëngjese pesë kumbonare, këndojnë në ajri mbi Shkodër ende fjetë: mbi Maranaj qet vetllën kureshtare agimi e hjedh në liqe synin e qetë. Përhapë lajmin e zgjimit rrezja e parë të parat përshëndetje dridhen në heshti të letë, e shpejt në at lavdi dielli, qi e veshë

Bukuria nuk është bukuri Nëse nuk e ka shëmtinë e vet E kush preku fundin e detit nuk është mes nesh. Vdekja secilit i takon. Bari rritet e harrimi na arrin Se kush preku fundin e detit nuk është mes nesh. Mjaft kurrë nuk është një kohë Të lindësh, të

Një baba dikur u shpreh me fjalët: “Jam duke ndërtuar një biznes që më pëlqen, por asgjë nuk po shkon mirë. Përpiqem çdo herë të bëj diçka të re, diçka për të shkuar gjërat më mirë, por asgjë nuk shkon ashtu siç dua unë. Kam arritur në gjendjen që tashmë

Në jetë do të njohësh plot njerëz që do të largohen prej teje dhe po ashtu, edhe ti do të largohesh prej shumë njerëzve që do të bëhen pjesë e jetës tënde. Ndërkohë, në listën e mëposhtme do të gjesh disa nga llojet e njerëzve, prej të cilëve nuk duhet