08/09/2018

Letrat mund të tregojnë shumë jo vetëm për të kaluarën tuaj, por edhe për të tashmen dhe të ardhmen. Ndoshta e keni të vështirë të besoni se kjo mund të jetë e vërtetë, ndoshta skepticizmi juaj po ju thotë tani që në një kartë nuk do të keni mundësi të

Jack Ma, një profesor i anglishtes u shndrrua në sipërmarrësin kinez më emblematik duke transformuar grupin e tij, Alibaba në një gjigand të tregtisë së rrjetit, i cili po e braktis presidencën. ”Nuk është fundi i një epoke, por tregtia e një ere të re”, – u shpreh Ma këtë

Nga Manuel Lafont Rapnouil & Tara Varma & Nick Witney “A kemi nevojë për bombën bërthamore?”, pyeste muajin e kaluar në faqen e saj të parë “Ëelt am Sonntag”, një nga gazetat më të mëdha gjermane. Në një ese, politologu Kristian Hacke u përgjigj “po”, duke argumentuar se “për herë

Nëse për një çast Zoti do të harronte se jam një kukull lecke e do të më dhurojë paksa jetë, ka gjasa se nuk do të them gjithçka që mendoj, por patjetër do ta mendoj çdo gjë që do ta them. Do t’iu jepja vlerë gjërave, jo për vlerën që

Trupi e paralajmëron njeriun për sëmundje të ndryshme në forma të çuditshme. E njëjta gjë ndodh edhe për atakun kardiak. Trupi kalon në disa faza për një muaj rresht dhe ne fund të të gjitha fazave, pritet të ndodhë ataku kardiak. Informohuni më poshtë dhe bëni një kontrroll mjekësor nëse

Marrja e sigurisë dhe respektit në një marrëdhënie dashurie është thelbësore për të patur një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë e pranishme gjatë bashkëjetesës. Edhe pse nuk ka formulë magjike për të dalë nga pasiguria emocionale, është e mundur të vërehet kur dikush tregon