06/09/2018

“Sekreti i krijimtarisë është të dish të fshehësh burimet” – Albert Einstein  “Ka vetëm një të mirë: dituria. Dhe vetëm një të keqe: padituria”. – Sokrati  “Mashkulli i vërtetë do dy gjëra: rrezikun dhe lojën. Për këtë arsye ai do gruan, si lojën më të rrezikshme”. – Friedrich Nietzche  “Mos

“Ndjenjat tona mund të vijnë dhe të ikin, ndërsa dashuria e Zotit për ne, jo. Ajo mbetet përherë e gjallë”. “Asgjë nuk na bën të ndihemi më mirë, se sa të dimë se Zoti na do; se Ai është aty për ne dhe se kujdeset gjithë kohës për ne”. “Zoti

Gruaja me karakter Ajo e di saktësisht se është një grua e fuqishme, kështu që zakonisht nuk shqetëson asnjë njeri. Nëse marrëdhënia nuk shkon siç dëshiron, thjesht largohet pa keqardhje. Ajo e di shumë mirë se çfarë dëshiron, nuk zhytet në iluzionin e gjetjes së një princi, sepse ajo e

Ka disa shenja të zodiakut që kanë më shumë gjasa të kenë sukses. Ndërsa fati varet nga vendimet që marrim në jetën tonë, janë njerëz që kanë më shumë gjasa të kenë një të ardhme me shumë para. Ja cilët janë. Demi: Njerëzit e kësaj shenje janë racionalë dhe shumë

Një grua mund të jetë vërtet e lumtur, vetëm kur vetëdijësohet, para së gjithsh, se është një grua. Vetëm atëherë mund të jetë e realizuar si nënë, si pjesëtare e shoqërisë dhe si profesioniste. Gjëja kryesore që e bën një grua të fortë dhe tërheqëse, është energjia e saj. Por

“E dashura ime, mora prej teje një letër që më ka lumturuar. Në të thuhet çdo gjë që një njeri mund t’i thotë një tjetri e sidomos thuhen ato që vetëm ti mund të m’i thuash. Secili nga ne është bërë tashmë aq shumë fat i tjetrit saqë fjalët mund tëshkojnë këtu fare pak. E prapësëprapë çdo herë çuditem pa masëdhe jo për gjë, por nga fakti që në një kohë tërrëmujës sëmadhe, dy jetë kaq të ndryshme që kishin