05/09/2018

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan paralajmëroi se sulmi në provincën Idlib të Sirisë mund të shkaktojë “masakër”. Komentet vijnë derisa forcat qeveritare siriane po përgatiten për një ofensivë të madhe në rajonin e fundit të kontrolluar nga rebelët. “Një masakër serioze mund të ndodhë nëse atje hidhen raketa”, tha

Njerëzit të cilët nuk besojnë tek ju, luajnë një nga rolet më të rëndësishme në udhëtimin tuaj të suksesit. Së pari, ata ju kujtojnë se po bëni diçka që është e vështirë, ata ju kujtojnë se po bëni diçka të mrekullueshme. Së dyti, ata ju shtyjnë drejt qëllimeve tuaja, që

SHENJAT ME ME FAT Demi: javët e ardhshme do të jenë shumë interesante në nivel profesional. Ju do të jeni shumë të fokusuar në disa angazhime dhe projekte që keni qenë duke u përpjekur të bëni për një kohë të gjatë dhe kjo mund t’ju sjellë një përfitim të madh

Ashtu siç ne plakemi nga jashtë, ashtu edhe çdo organ yni fillon “të plaket” nga brenda. Edhe me arteriet ndodh po e njëjta gjë. Mendohet se ateroskleroza nis që në moshën 12 vjeçare, ndërkohë disa studime tregojnë që nis në moshën 20 vjeçare. Gjithsesi, ateroskleroza është depozitimi i kolesterolit “të

Në orët e para të mëngjesit të 1 shtatorit 1939, ushtria gjermane filloi një sulm të egër përgjatë kufirit polak. Luftwaffe bombardoi aeroportet, linjat hekurudhore, bazat ushtarake, dhe çdo gjë tjetër që konsiderohej e rëndësishme për komandën dhe lëvizjen e forcave të armatosura polake. Blitzkrieg-u i parë kishte nisur. Një

Ndër karakteristikat e shumta, zodiaku gjithashtu na tregon cilat janë shenjat më të këqija dhe më të rrezikshme. Prandaj, është e rëndësishme të kuptojmë se çfarë të presim prej tyre në këtë apo atë situatë. Ka njerëz të sjellshëm dhe të butë, por dhe të tjerë mizorë dhe të këqinj.