04/09/2018

PESHORJA Nëse doni të keni sukses kudo gjatë kësaj dite duhet të ndiqni gjithmonë intuitën. Do e shihni sa mirë kanë për t’iu ecur gjërat. Nëse jeni në një lidhje do ju  ndodhin ndryshime të mëdha dhe harmonia d jetë kurdoherë mbizotëruese. Ju dini gjithmonë të dialogoni me partnerin dhe

Dashi Neptuni do ju bëjë paksa naivë gjatë kësaj dite. Mundohuni të ndryshoni sa më parë sepse do përballeni me zhgënjime. Nëse jeni në një lidhje duhet të bëheni më seriozë. Për sa ju përket vendimeve të rëndësishme që duhet të merrni është më mire të prisni javën që vjen.

Në astrologji, për secilën nga 12 shenjat zodiakale është një planet që ‘qeveris’ atë shenjë. Kjo do të thotë se është planeti që drejton energjitë e shenjës zodiakale. Në studimin e horoskopit të personalizuar është shumë interesante të ndalosh në studimin e planetit që drejton shenjën e caktuar zodiakale, por

Astronomët janë ende të bindur se një “Planet Nine” misterioz ekziston përtej Jupiterit. Është një nga misteret më të mëdhenj në univers dhe mund të fshihet nga sytë e thjeshtë. “Çdo herë që marrim një fotografi,” tha Surhud More, një astronom në Universitetin e Tokios për Uashingtonin, “ekziston kjo mundësi

Guximi është çelësi i gjithçkaje në jetë. Shumë njerëz kanë lindur në situata, në të cilat janë shprehur: “Unë kurrë nuk do të dal prej kësaj situate” dhe nuk ia dalin. Unë them se është faji i tyre që nuk guxojnë ta ndryshojnë jetën dhe situatat e jetës së tyre.

Secili prej nesh kalon nëpër faza të ndryshme të jetës, disa momente të vështira dhe disa më të lehta, por duhet të mbani mend se ne jemi të rëndësishëm, para së gjithash për veten tonë. Dashuria për veten tonë është thesari më i madh që ka çdo njeri. Sidoqoftë, edhe