02/09/2018

Dashi Javë pozitive dhe plot ngjyra pritet të vijë. Përfitoni nga çdo moment sikur të ishte i fundit. Për ju që keni një lidhje do jetë një ditë e mbushur me momente të veçanta. Do përjetoni kënaqësi të reja me partnerin tuaj dhe emocionet do jenë të papërshkrueshme. Ju beqarët

Cilat janë dy shenjat që do të kenë më shumë fat sot? LUANI Ditë e shkëlqyer do jetë kjo e sotmja për ju. Çdo dëshirë do mund t’iu plotësohet sa hap e mbyll sytë. Për ju të dashuruarit pritet të vijë një ditë shumë premtuese. Fati do ju ndihmojë dhe

Dashi Gjatë kësaj dite nuk do ndiheni shumë mirë dhe shumicën e kohës do qëndroni të fshehur. Nëse jeni në një lidhje mos e izoloni veten dhe shprehini më shumë ndjenjat që keni për partnerin. Në këtë mënyrë edhe ai do e kuptojë më mire sesa e doni dhe vete

Më poshtë do të mund të lexoni disa thënie, të cilat padyshim do t’ju nxisin ta doni më shumë veten tuaj. “Mënyra e duhur për ta dashur veten tënde, është duke kujtuar se kush je në të vërtetë”. “Ndoshta duhet ta duam veten tonë aq fort, saqë kur të tjerët

Secili prej nesh është përgjegjës për lumturinë e vet, por disa gjëra mund të ndihmojnë për të ndihmuar që të shkojmë në mënyrë sa më të shëndetshme drejt jetës që duam të jetojmë. Dashi Për të arritur lumturinë e tyre të vërtetë, të lindurit në shenjën e Dashit duhet vazhdimisht

Shumica e ndjekësve të Apple-it presin që kompania të prezantoje një numër modelesh të iPhone ne 12 shtator si dhe një datë të lëshimit për sistemin e ardhshëm operativ iOS gjatë këtij eventi, te mbajtur në selinë qendrore të kompanisë, Apple Park. Gjiganti i teknologjisë, sipas Bloomberg, mund të zgjerojë