01/09/2018

Cilave shenja do u buzëqeshë më shumë fati sot? DEMI Jetojeni jetën si t’iu vijë sot dhe mos mendoni për ato që mund të thonë të tjerët. Fatmirësisht yjet do ju bëjnë me humor të mirë. Situata në çift duket se më në fund po përmirësohet. Të gjithë po i

Dashi Hëna do ketë ndikimin më të madh tek jeta juaj gjatë kësaj dite. Do jeni më intuitivë dhe më të ndjeshëm. Nëse keni një lidhje do bëni të pamundurën për të kaluar edhe më shumë kohë me atë që dashuroni dhe pasdite mund të bëni zgjedhje te rëndësishme. Ju

Janë disa shenja Horoskopi që është shumë e vështirë t’i duash, dhe që e humbasin kollaj interesin në një marrëdhënie. Ja cilat: Binjakët: Njerëzit e kësaj shenjeje i shohin gjërat në një mënyrë më intelektuale. Edhe pse, ndonjëherë, ata mund të jenë më të shkëputur nga ana e tyre emocionale.

Pavarësisht faktit që të gjithë njerëzit janë unikë, gjithësecili prej nesh ka disa tipare të përbashkëta. Hidhini një sy imazhit që paraqesim më poshtë dhe tregoni gjënë e parë që shihni. 1. Një çift Nëse shihni siluetën e të dashuruarve, keni lidhje të ngushtë me njerëzit rreth jush. Ju duhet

I ndante një dekadë. Valeria Mesalina lindi në vitin 25 pas krishtit dhe Estatilia Mesalina në 35. Të dyja ishin perandoresha të Romës. Valeria sipas historianëve ishte e bukur, Estatilia po sipas të njëjtave burime ishte më pak tërheqëse nga gratë e Neronit. Valeria jetoi 23 vite, Estatilia 33. Valeria

Disa shprehje nga romani “Rayuela”, për të përkujtuar autorin Julio Cortazar Autori i “Rayuela-s” lindi dhe vdiq në Europë. Shkrimtar, përkthyes dhe intelektual argjentinas është konsideruar si një nga autorët më inovatorë dhe origjinalë të kohës së tij. Lindi në Belgjikë në 26 gusht 1914 dhe vdiq në Paris në