September 2018

Binjakët 1 °:  Aspekti neutral i Venusit ju lejon të mbështeteni në një gjendje të mirë astrologjike në dashuri. Gjatë ditëve të ardhshme, gjithashtu mund të llogarisni Hënën, që do t’ju ndihmojë të rekuperoni, veçanërisht nëse ka pasur një krizë kohët e fundit. Në punë janë ditë veçanërisht dinamike, ajo

Me siguri ju ka ndodhur që keni gjetur njerëz të cilët kanë më shumë fat në jetën e dashurisë, sesa të tjerët. Megjithatë, disa karakteristika të shenjës suaj mund të jenë “përgjegjëse” për tërheqjen ose largimin e suksesit në jetën tuaj të dashurisë. Demi Ata mund të jenë njerëz të

Thënie të njohura nga José Ortega y Gasset José Ortega y Gasset (1883-1955) ishte një profesor dhe filozof spanjoll i konsideruar si një nga eseistët më të mirë të “Gjeneratës 14” mes 1900 dhe avangardës, të cilës i përkasin Pablo Ruiz Picasso ose Juan Ramón Jiménez. Ortega y Gasset ushtroi një

Ky fillimjave mund të sjellë ndonjë vonesë në lidhje me realizimin e një projekti të caktuar, megjithatë po shkoni drejt një faze rilindjeje të rëndësishme. Të gjithë ata që kohët e fundit janë ndjerë pak nën presion, që për shumë muaj apo edhe vite kanë përjetuar momente harrese, janë ndjerë

Sekreti për të pasur një jetë personale, është të mos u përgjigjesh shumë pyetjeve që të bëhen për jetën personale”, është shprehur Joan Collins. Ekzistojnë disa sekrete, të cilat nuk duhet t’i ndani me askënd, as me miqtë tuaj më të ngushtë. Më poshtë do të mund të lexoni disa

Në ditët e sotme të rinjtë mësohen se çfarë duhet të mendojnë, jo se si duhet të mendojnë. Ne u themi se 2+2 bëjnë 4, por nuk u themi se si të mendojnë për të zgjidhur një problem. Prandaj ndodh që kur përballesh me një problem të ri dhe nuk