Home»Zodiak»Zbulo pesë kuriozitete mbi shenjën e Dashit

Zbulo pesë kuriozitete mbi shenjën e Dashit

1. Dashi konsiderohet shenja më impulsive e Zodiakut.

2. Dashi urren të marrë akuza apo urdhëra, i pëlqen të bëjë gjërat sipas mënyrës së vet, dhe askush të mos e shqetësojë.

3. Thotë gjithçka që mendon dhe bën gjithçka që dëshiron të bëjë, pa pasur frikë. Të lindurit në këtë shenjë nuk kanë nevojë për miratimin dhe pranimin e të tjerëve.

4. Jeta me një të lindur në shenjën e Dashit nuk do jetë kurrë e mërzitshme.

5. Mos u ngacmo kurrë me një Dash që është iq etë në qoshen e vet, bëhet shumë shpërthyes kur provokohet.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *