Home»Thenie»“Mos u shqetëso për dështimet. Shqetësohu për mundësitë që humbet, kur nuk e provon”

“Mos u shqetëso për dështimet. Shqetësohu për mundësitë që humbet, kur nuk e provon”

Më poshtë do të mund të lexoni disa thënie nga njerëz të suksesshëm, të cilat padyshim do t’ju motivojnë edhe juve në rrugën drejt suksesit tuaj…

“Nëse bën diçka që e ke bërë gjithmonë, do të marrësh diçka që e ke marrë gjithmonë”. – Tony Robbins

“Ka vetëm një mënyrë për të shmangur kritikat: mos bëj asgjë, mos thuaj gjë dhe ji asgjë”. – Aristoteli

“I jam falenderues gjithë atyre që më kanë thënë “Jo”. Falë tyre jam duke ia dalë mbanë vetë”. – Albert Einstein

“Të thuash se është e pamundur të jetosh pa dështuar në diçka, është e pamundur. Vetëm nëse jeton me aq kujdes, saqë mund të mos jetosh fare. Në çdo rast, del i dështuar”. – J. K. Rowling

“Mos u merakos për dështimet. Shqetësohu për mundësitë që humbet, kur nuk e provon”. – Jack Canfield

“Mendo gjëra të mëdha. Mos i dëgjo njerëzit që të thonë se nuk mund të bëhen. Jeta është shumë e shkurtër për të menduar gjëra të vogla”. – Tim Ferriss

“Bëj çdo ditë diçka që të frikëson”. – Eleanor Roosevelt

“Në mënyrë që të korrësh sukses, dëshira për sukses duhet të jetë më e madhe se frika jote për dështim”. – Bill Cosby

“Koha jote është e limituar, ndaj mos e shpenzo duke jetuar jetën e dikujt tjetër”. – Steve Jobs

“Kur ndërmerr rreziqe, ti mëson se do të ketë kohëra kur do të korrësh sukses, dhe kohëra kur do të dështosh dhe të dyja janë të rëndësishme”. – Ellen DeGeneres

“Ti nuk mund të kesh çdo gjë që dëshiron, por mund të kesh gjithë gjërat që kanë rëndësi për ty”. – Marissa Mayer

“Çdokush është një gjeni, por nëse e gjykon një peshk nga aftësia për t’u ngjitur në një pemë, ai do të jetojë gjithë jetën duke menduar se është budalla”. – Albert Einstein / bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *