Home»Zodiak»Këta janë burrat më koprracë të Zodiakut

Këta janë burrat më koprracë të Zodiakut

Të qenit koprrac nuk është një cilësi me të cilën bie në dashuri, duke qenë se këta njerëz e kanë tmerr të japin apo shpenzojnë.

Demi:

Meshkujt e lindur në këtë shenjë e dinë se çfarë të bëjnë me paratë e tyre dhe t’i investojnë ato me përgjegjësi. Por nëse shfaqet një shpenzim lidhur me komoditetin e tij, nuk do të ngurrojë ta bëjë.

Akrepi:

Kjo është shenja që shkon në vendet më pak të menduara për të zbuluar një ofertë. Pëlqejnë shitjet, por mbi të gjitha kursimet.

Bricjapi:

Kanë një ndjenjë të madhe të kursimit sepse janë të përgjegjshëm. Ata kurrë nuk do të bëjnë blerje impulse dhe gjithmonë do të paguajnë çmimin e duhur për diçka që pëlqejnë.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *