30/08/2018

Në një botë që po shtrembërohet gjithnjë e më shumë në vlerat dhe parimet e saj, bëhet më e vështirë të dihet se kujt t’i besosh, të vendosësh shpresat e tua, pasi maska është pjesë e veshjes së shumë njerëzve. Dhe shpesh përfundojmë përballë murit, thjesht duke gjykuar zemrat e

1. Kjo shenjë është më mendjemadhja e të gjithë zodiakut. 2. Të lindurit në shenjën e Luanit kanë një tendencë të natyrshme që të jenë udhëheqës. 3. Kjo shenjë është shumë e përgjegjëshme, nuk i vë vetes frena për të luftuar për atë që dëshiron dhe për t’u përballur me

Nga Zhan Pol Betbèze Shndërrimi i dollarit amerikan në monedhën e vetme rezervë në botë, duke minuar kështu euron dhe strategjinë monetare të Europës, dhe parandaluar ëndrrën e Kinës për pasjen e një fuqie financiare nëpërmjet renminbit të vet, RMB … A është kjo realisht “Amerika sërish e madhe” e