30/08/2018

Tromboza venoze është procesi i formimit të një trombi në kushte dhe madhësi jonormale në një venë të thellë, kryesisht në venat e thella të gjymtyrëve të poshtme, në të cilat qëndron më gjatë gjaku venoz përpara se të kthehet në zemër. Trombet formohen nga pllakëzat e gjakut, të cilat

“Njëherë e një kohë ishte vajza e një fshatari plak, i cili gjithmonë ankohej për jetën e saj dhe sa e vështirë vazhdonte të ishte ajo. Ishte e lodhur nga vështirësitë dhe nuk donte të bënte asgjë; kur një problem zgjidhej, një tjetër shfaqej menjëherë që e vinte përfund, dhe

Çfarë është suksesi? Ka shumë përkufizime, por ka vetëm një gjë ku të gjithë bien dakord: Suksesi vjen nga këmbëngulja, pavarësisht dështimit. Më poshtë janë 51 thënie që inspirojnë sukses në jetën dhe biznesin tënd përballë dështimeve, pengesave dhe barrierave. 1 – Suksesi nuk është përfundimtar, dështimi nuk është fatal, guximi

Reja nr. 1 Ju jeni një person unik! Kur e ndani fatin tuaj dhe qëndrimin tuaj pozitiv me të tjerët, ju ndiheni të lumtur. Mos e humbni kohën me ata që nuk ju japin të njëjtin pozitivitet dhe dashuri që u jepni atyre. Përqendrohu në atë që është e rëndësishme

Nëse do të dish të më rrish pranë, dhe të mund të jemi të ndryshëm, nëse Dielli do të na ndriçojë të dy, pa u mbivendosur hijet tona, nëse do arrijmë të jemi “Ne”, në mesin e kësaj botë dhe bashkë në botë, të qajmë, të qeshim, të jetojmë. Nëse

Kremlini dëshiron ta bëjë ushtrinë e tij “të padukshme” ndaj armikut dhe Rostec zbulon kamuflazhin e brezit të ri me aftësitë kameleonike, që, e adoptuar në uniformat individuale të këmbësorisë dhe automjeteve luftarake, do t’u lejojë forcave të armatosura ruse një vëzhgueshmëri shumë të ulët për të gjitha llojet e