30/08/2018

“Ju shkruaj sepse shpesh herë jua kam shumë zili kohën që kaloni me të. Sepse e shihni të matet me gjërat e vështira dhe të mrekullohet përpara një zbulimi të vockël” Pikësëpari, faleminderit, sepse fëmija im kthehet në shtëpi me një sërë gjërash për të treguar. Pastaj dua t’ju kërkoj

Historia gruas që praktikoi qindra aborte, për të shpëtuar jetët e grave hebreje Në vitin 1982 në moshën 72 vjeçare udhëtoi nga Izraeli drejt Nju Jorkut për të marrë një çmim mirënjohje. Gisella Perl, gjinekologia, e cila ishte e burgosur dhe mjeke e grave në kampin e përqendrimit nazist u

Të qenit koprrac nuk është një cilësi me të cilën bie në dashuri, duke qenë se këta njerëz e kanë tmerr të japin apo shpenzojnë. Demi: Meshkujt e lindur në këtë shenjë e dinë se çfarë të bëjnë me paratë e tyre dhe t’i investojnë ato me përgjegjësi. Por nëse

  U hodh në Montekarlo shorti i fazës me grupe të Champions League për edicionin 2018/19… Real i Madrid, fitues i tre edicioneve të fundit të kësaj veprimtarie do të jetë në Grupin G, bashkë me Roma, CSKA Moskë dhe Plzen. Ndërkohë, “grupi i hekurt” është ai B, ku do

E merrja me mend se si pikat e panumërta rrokulliseshin tani në faqet e pjerrëta të çatisë sonë, duke shpejtuar të binin sa më parë në tokë, që pastaj të avulloheshin dhe të ngjiteshin prapë atje lart, në qiellin e bardhë. Ato nuk e dinin se në strehët e çatisë

GRUAJA Nëse vëreni menjëherë fytyrën e gruas, ju jeni në gjendje të mendoni në mënyrë abstrakte, për të parë pamjen e përgjithshme të situatës ose gjendjen gjërave, pa hyrë në detaje, thjesht ato nuk ju interesojnë. Edhe pse zakonisht nuk abuzoni me emocionet, kur diçka ju prek ose nuk ka