28/08/2018

Zbuloni cilët janë meshkujt më të mirë te zodiakut për të kaluar jetën. Binjakët. Ata janë shumë të sjellshëm dhe të këndshëm. Si partnerë binjakët janë të devotshëm dhe do ju vendosin përherë në plan të parë. Ata janë të shkëlqyer edhe në komunikim dhe bashkëshortë të mrekullueshëm.; Pasi t’i

Këto janë dy shenjat më me fat për sot. Gaforrja Falë bashkëpunimit të Diellit me Uranin dita e sotme do jetë më e mirë dhe e mbushur me emocione. Nëse keni një lidhje gjërat do vazhdojnë t’iu ecin më së miri. Nuk do keni asnjë debat apo problem me partnerin

Dashi Saturni do ju sjellë disa probleme gjatë kësaj dite dhe nuk do keni më as shumë besim tek vetja. Nëse jeni në një lidhje do konsultoheni për çdo gjë me partnerin tuaj dhe do bashkëpunoni për gjithçka me të. Debatet të forta nuk do keni aspak. Ju beqarët nuk

Thjesht nuk bëjnë dot ndryshe… Dramat! Ndërkohë që shumë prej nesh i lemë pas në gjimanz (apo shkollë të lartë) ka nga ata që vazhdojnë ende t’i kenë pjesë të jetës. Edhe pse ndonjëherë personat “dramatikë” mund të bëhën argëtues, gjasat janë që shumë shpejt e vetmja gjë që do

1. Dashi konsiderohet shenja më impulsive e Zodiakut. 2. Dashi urren të marrë akuza apo urdhëra, i pëlqen të bëjë gjërat sipas mënyrës së vet, dhe askush të mos e shqetësojë. 3. Thotë gjithçka që mendon dhe bën gjithçka që dëshiron të bëjë, pa pasur frikë. Të lindurit në këtë

Disa teste na tregojnë më shumë për personalitetin tonë, ndoshta atë fshehtën që nuk e dinim. Ndonjëherë ato dalin një libër i hapur për emocionet tona, sjelljen ose mënyrën se si përballemi me të tjerët. Për t’u larguar nga rutina, relaksojeni mendjen dhe bëni këtë provë interesante. Buzët Nëse kur