26/08/2018

Do t’ju propozojnë butësisht diçka dhe do t’ju futen nën lëkurë deri në atë masë saqë as nuk do ta kuptoni që po ju manipulojnë. Nëse jeni një ndër këto shenja të horoskopit, me siguri e dini se si të arrini te viktima juaj, madje shumë lehtë! DASHI Jo vetëm

John McCain në momentin kur u kap rob në Vietnam Sa herë që Amerika ka qenë në situata lufte, gjatë jetës së tij të gjatë, John McCain ka qenë gjithmonë aty. McCain, i cili ndërroi jetë në moshën 81 vjeç, ishte një pilot avionësh bombardues, i burgosur lufte, konservator, një

– Çdo njeriu do i jepet pjesa e plaçkës që i takon. Megjithatë, nëse vjedhin nga shoqëria do të braktisen. Nëse vjedhin nga një tjetër pirat, do u priten veshët dhe hunda, më pas do të lihen në një breg të shkretë ku do të hasin në vështirësi pa fund.

Çdo shenjë përfaqësohet qartë nga një kafshë dhe duke vëzhguar me kujdes karakteristikat e përbashkëta të secilës prej këtyre kafshëve, ju mund të gjeni se çfarë është tuajat. Ju mund të zbuloni se cila prej këtyre qenieve mistike ju përfaqëson, nëpërmjet karakteristikave të pranishme në personalitetin tuaj. A e dini

Si i mërguar León Trotsky përshkroi shumë vende në kërkim të një strehimi, por në radarin e tij nuk ishte shfaqur kurrë Meksika. Ishte në vitin  1936 gjatë qëndrimit të tij në Norvegji kur një njoftim se duhej ta braktiste vendin e drejtoi drejt Amerikës. Trotsky një nga njerëzit kyç