24/08/2018

BINJAKET Hëna do ju bëjë të ndiheni shumë më të qetë sot dhe do falënderoni çdokënd që ju ka ndihmuar të ndiheni kaq mirë në jetë. Në fakt yjet ju kanë përkëdhelur pak kohët e fundit. Nëse keni një lidhje edhe ju dhe partneri do tregoheni tolerantë. Do flisni për

Dashi Gjatë ditës së sotme mund të keni disa fërkime me të gjithë ata që keni pranë sepse Mërkuri dhe Hëna do jenë të pozicionuar keq. Nëse jeni në një lidhje vetëm me më shumë komunikim do mund të zgjidhni çdo gjë. Po shmanget problemet dhe po nuk ua vute

Njerëzit e paparashikueshëm, janë edhe ata më të frikshmit. Kjo për shkak se është e vështirë të merresh vesh me ta. Por kanë edhe një anë të mirë, pasi nuk janë kurrë të mërzitshëm në atë që bëjnë. Sipas astrologjisë, janë 3 shenja horoskopi të cilat janë kështu. Nëse e

Ka njëzet vjet që ti mungon Zbrazëtirën asgjë s’e mbush Në tryezën e gëzimit a të brengës sonë Ka një vend ku nuk ulet askush Në aeroport të Rinasit nga ike Pistat janë të shtruara gjithnjë Të gjithë avionët ty të marrin Por pas s’të kthen asnjë. Veç mes gjëmimit

Disa thënie për buzëqeshjet, të cilat padyshim do ta bëjnë ditën tuaj më pozitive. “Përdore buzëqeshjen tënde për të ndryshuar botën, mos e lejo botën të ndryshojë buzëqeshjen tënde”. “Buzëqeshja është çelësi që mund të hapë derën e zemrës së çdokujt”. “Ji i fortë. Bëji të tjerët të habiten se

“Është e vështirë të besosh se ti shumë shpejt do ta përballosh vetë jetën tënde. Ky është momenti, për të cilin jemi përgatitur edhe unë me babain tënd, por sërish, është diçka e vështirë për ne. Ka qenë një nder për ne të të rrisnim dhe unë jam e lumtur