23/08/2018

Presidenti i SHBA, Donald Trump ka mohuar që të ketë përdorur financime të fushatës për të paguar dy gra, që thonë se kishin patur lidhje me të. Deklarata erdhi pasi ish avokati i Trump, Michael Cohen, pranoi fajin për shkelje të ligjeve të fushatës gjatë zgjedhjeve të 2016, pasi kishte

Nuk është se po hamë më shumë, se po bëjmë më pak gjimnastikë apo se po na mungon forca e vullnetit. Është se duhet pushuar me këtë muhabetin e njerëzve mbipeshë që u vjen turp nga vetja. Një foto e një plazhi të Brighton e vitit 1976, e botuar disa

Gaforrja Ditë shumë e animuar do jetë kjo e sotmja. Do ndiheni gjithë kohës mire dhe do i jepni prioritet dashurisë. Ambienti në jetën tuaj në çift do jetë shumë i ngrohtë. Do jeni gjatë gjithë kohës në humor të dy palët dhe do bëni gjithçka që zemra t’iu rrahë

Dashi Ditë më energjike ka për të qenë kjo e sotmja për ju. Nuk do e lëshoni lehtësisht veten edhe para ndonjë sfidë që mund t’iu dalë. Ju të dashuruarit do mbusheni me oksigjen dhe do përjetoni kënaqësi shumë të veçanta. Nëse jeni ende beqarë qëndrojuni larg personave manipulues sepse