23/08/2018

Njerëzit me personalitet të fortë mund ta gjejnë mjaft mirë veten në këtë thënie: “Asgjë në botë nuk mund ta ndalë dot personin me personalitet të fortë për të arritur synimet e tij; asgjë në botë nuk mund ta ndihmojë dot personin me personalitet të dobët për t’i arritur synimet

Sezoni i Virgjëreshës po vjen për të sjellë rregull në këtë verë në dukje të pafundme të kaosit kozmik dhe gjërat janë gati për t’u bërë shumë më të lehta për të gjithë. Megjithatë, shenjat e zodiakut që sezoni i Virgjëreshës do t’i ndikojë më së shumti janë shenja e

Më poshtë do të mund të lexoni disa thënie të veçanta për nënat, personat më të veçantë në jetët tona. “Nëna është personi që na qëndron pranë, edhe kur gjithkush vendos të largohet prej nesh”. “Jeta nuk vjen me një manual. Vjen me një nënë”. “Të jesh një nënë do

Bërjet publike të abuzimeve seksuale dhe mbulimeve nga ana e hierarkisë së Kishës Katolike në SHBA kanë ringjalluar ndjesinë e një tradhtie që ka shkatërruar besueshmërinë e klerit amerikan pas valës së parë të skandaleve në 2002. Por Amerika nuk është në rast i vetëm; kjo situatë është shfaqur në

Është zyrtare. Sipas njoftimeve të fundit të Nasës më në fund mund të konfirmojmë prezencën e ujit të ngrirë në sipërfaqen e Hënës. Shkencëtarët kanë kërkuar për shenja uji për vite të tëra tek sateliti natyror i tokës, megjithatë nuk ishte gjetur asnjë gjurmë deri më tani. Ekipi i shkencëtarëve

Sipas gazetës ekonomike Nikkei, Japonia planifikon të lëshojë satelitë që të monitorojnë mbeturinat hapsinore duke evitur përplasje me aparate të tjera në orbië që do të fillojnë të përdoren duke nisur që nga 2028. Bëhet fjalë për një nga sistemet e para të sigurisë për të kontrolluar mbetjet në hapsirë,