23/08/2018

Ja një listë me gjërat që ndodhin, kur ne e duam dhe kujdesemi për veten përgjatë rutinës sonë: Ne ndalojmë së e krahasuari veten me të tjerët, sepse fillojmë ta shohim veten si të mjaftueshëm. Ulim rrezikun shëndetësor për HTA, atak në zemër, depresion, ankth, si dhe forcojmë sistemin imun.

Nga Stefën Kinzër Për një nga fuqitë më të mëdha botërore, ndërhyrja sistematike në politikën presidenciale të një vendi tjetër, është një akt i pastër agresioni. Por kjo ndodhi. Duke u ndodhur në një kryeqytet të largët, krerët politikë ia dolën të siguroheshin që kandidati i favorizuar prej tyre, të

Në çdo rrugë që do të zgjedhim të ecim, një ditë do të kthehemi tek familja jonë. Sado larg të shkojmë, sado mirë të jemi, do të ketë gjithmonë një ndjenjë tërheqëse drejt saj. Është si një magnet familja; nëse e largojmë pak prej një metali, në momentin e lëshimit,

Sa prej jush janë lënduar ndonjëherë? Apo janë bllokuar dhe nuk kanë ditur çfarë të bënin në vazhdim? Edhe unë jam lënduar, po ashtu si ty… Kur arrin fundin, arrin ta kuptosh më mirë se çfarë kërkon të arrish në jetë. Unë nuk doja të më thyhej sërish zemra. Fillova

Ndonjëherë ne marrim dashuri nga njerëzit që presim më pak të na duan. Ne i dhurojmë dashuri disa personave, dhe mund të ndodhë që këtë dashuri ta marrim mbrapsht nga persona të tjerë. Njerëzit vijnë në jetën tonë për tri arsye: një stinë, një arsye dhe një jetë. Vetëm kur

Nëse keni shpërndarë një postim në “Facebook” dhe më pas është zhdukur nga muri juaj, rrini të qetë, nuk jeni të vetëm. Prej disa orësh shumë përdorues po ankohen pasi përmbajtje të formatit të ndryshëm, lajme apo video dhe me argumente të ndryshme, nga politika tek përvjetorët, nga këngët e