22/08/2018

Kumbari, pjesa e dytë (1974) Robert De Niro bëri një audicion për të interpretuar Sonny Corleone në pjesën e parë të sagës, por roli ishte për James Caan. Megjithatë Coppola-s i bëri shumë përshtypje interpretimi i aktorit të “Rrugë të këqija”, saqë vendosi t’i japë rolin e të riut Vito

Zoti e di çfarë është më e mira për ty dhe kur është koha më e mirë për ta patur. Ai që kujton gjithmonë Zotin, nuk është kurrë vetëm. I thashë Zotit: “E urrej jetën”. Ai më tha: “Kush të tha të dashurosh jetën? Duaj mua, dhe jeta do të

Në vijim do të mund të lexoni disa thënie të veçanta për fjalët dhe për rëndësinë e tyre. Sa të rëndësishme janë ato në marrëdhëniet ndërnjerëzore dhe sa vlerë kanë? “Fjalët janë të fuqishme. Ato mund të krijojnë, ose të shkatërrojnë, ndaj zgjidhi fjalët e tua me mençuri”. – Anonim

Zot! Sot Jam, Kam, Shoh, Njoh, Rronj, Shkonj; Kam gas Dhe flas E them Të kem Ditë, Dritë, Jetë, Vetë, Ah, dua, Që thua, Të mos vdes, Po të mbes Përjetë Të ketë Shpirti im Pa mundim Shëndenë Të jenë Me mua Sa dua. Sonte jam gjall’, E jam mirë,

Irani prezantoi dje avionin e parë luftarak prodhim 100% vendas, duke konfirmuar se kapacitetet ushtarake kanë për qëllim vetëm vetëmbrojtjen, dhe synojnë arritjen e një paqe të qëndrueshme në sfondin e tensioneve me SHBA-në për çështjen bërthamore. Sipas agjencisë iraniane të lajmeve ”Tasnim”, ky avion luftarak zotëron pajisje teknologjike ”të

Fejsbuk dhe Tuiter thonë se kanë pezulluar apo fshirë llogari që janë të lidhura me IRanin apo Rusinë, për shkak të sjelljeve të tyre jo-origjinale apo manipuluese. Më shumë se 650 faqe dhe grupe Fejsbuku thuhet se janë identifikuar si mashtruese, sipas themeluesit, Mark Zuckerberg. NDërkohë Tuiter ka bërë të