17/08/2018

Në moshën 51 vjeçare është ende një nga aktoret më të paguara të kinemasë dhe e preferuara e publikut. Në karrierën hollivudiane ka pak dështime dhe shumë suksese si Gruaja e bukur, Notting Hill dhe Dasma e shokut tim më të mirë. Është e martuar me Danny Moder, ka dy

“Koha e pamjaftueshme” S’kam kohë të harroj shumë gjëra Që nga mendja ti nxjerr përjetë. Për tragjikët e vjetër e shkrepëtimat Do t’më duhen së paku dy vjet.   Dhe ndoshta po aq për Danten, Për frëngjishten tok me plazhet po aq, Ndoshta gratë do të jem duke fshirë Kur

Nëse keni zgjedhur letrën e parë: Disa do të mbërthehen nga paniku, kur ka kaos dhe jeta del nga kontrolli. Njerëz të tjerë kanë aftësinë për të pranuar ndryshime dhe për të përqafuar ndikimin e dukshëm të një fuqie më të lartë që riorganizon jetën e tyre. Këto ndryshime po

Është e vërtetë që ne të gjithë hasim probleme që na vënë në konflikt të pafund me njerëzit rreth nesh. Çdo person ka personalitetin e vet dhe reagon ndryshe, shumë njerëz nuk mund të durojnë dhimbjen dhe planifikojnë hakmarrje për atë që ka kaluar. Pra, nuk ka asgjë më mirë

Martin Kaparos Mesdita nuk kishte mëshirë. Termometri i kish kaluar 40 gradët, dielli përvëlonte dhe ajri ishte një seri zjarresh të vegjël. Hoxha bënte thirrje për faljen – thirrje drejtuar një perëndie dhe që pushtonte të gjitha hapësirat – dhe unë dëgjoja. Në xhaminë e Al Muajad, e vjetër pesë

Nga Ishaan Tharoor E marta e shkuar, ishte një tjetër ditë zgjedhore në Shtetet e Bashkuara, dhe gara ishte më e veçantë në distriktin e 12-të kongresual të Ohajos. Qarku, që përfaqëson një varg periferish dhe zonash rurale afër kryeqytetit të shtetit, Kolumbus, ka qenë një bastion republikan për më