16/08/2018

Nëse dhomat e shpirtit tim do vizitoje Çfarë pretendon se do shikoje?   Cilin përbindësh mendon se fsheh? Po të zhgënjej, por nuk më njeh.   Nuk ka nevojë për të trokitur Hyr, shih, kërko, mbet’ e habitur.   Mure të zbrazët lyer pa ngjyra Fotografi, por pa fytyra.  

Më poshtë do të mund të lexoni disa thënie të veçanta nga Amy Winehouse. “Unë s’mund të them se jam feministe, por s’më pëlqen kur vajzat bëjnë sikur janë budallaqe, sepse kjo gjë është tepër e lehtë”. “Unë bie në dashuri çdo ditë. Jo me njerëzit, por me situatat”. “Nuk

Ju mund të jeni shumë të qartë për një frikë të mundshme nga merimangat ose madje edhe kllounët, por cilat frika të tjera të rrënjosura thellë mund të qarkullojnë në të pandërgjegjshmen tuaj, të padeshifruara? Nëse patë një thikë Frika juaj mund të lidhet me frikën se mos sëmureni. Keni

  “Unë flas me ty për paratë edhe pse e di forcën e tyre djallëzore. Unë kalova shumë kohë në cirk dhe gjithnjë u shqetësova shumë për pehlivanët në tel. Por më duhet të të them, se në tokën e fortë, njerëzit rrëzohen më shpesh, se pehlivanët në telin e

Në vitin 2014 u gjetën në shkretëtirën e Utah-s mbetjet e një pterosauri gjigand. Tani autorët e zbulimit nga “Brigham Young University” kanë publikuar një studim mbi këto mbetje dhe rezultatet janë mahnitëse. Kjo krijesë ka jetuar afërsisht para 200 milionë vitesh, shumë kohë se të shfaqeshin kafshë të tjera

Në 14 gusht 2003 ndodhi ndërprerja më e madhe e energjisë elektrike në historinë e Amerikës së veriut. Shkaktuar nga një gabim në sistemin e alarmit të një kompanie të furnizimit me energji elektrike në Ohio, brenda pak orësh shkaktoi një reaksion zinxhir që përfshiu të paktën tetë shtete në