15/08/2018

Mungesa e besimit në një marrëdhënie vjen shpesh si pasojë e zhgënjimeve tona në të shkuarën. Janë marrëdhëniet tona në të kaluarën, të cilat kanë qenë të mbushura me dyshime dhe pasiguri, të cilat na bëjnë që këtë gjë ta pasqyrojmë edhe në lidhjen aktuale. Mirëpo kjo gjë nuk është