15/08/2018

Demi: Demat janë partnerë të qëndrueshëm dhe të besueshëm të cilët janë të përkushtuar për gjysmën e tyre të dytë. Ata nuk i pëlqejnë ndryshimet e papritura ose pasigurinë. Prandaj, Demi punon shumë për të mbajtur një marrëdhënie të qëndrueshme. Ata janë në harmoni me stabilitetin, por kjo nuk do

Sipas astrologjisë, njëra prej shenjave të zodiakut beson kaq shumë në dashuri, sa e idealizon atë. Bëhet fjalë për Peshqit. Ata nuk besojnë thjesht në dashuri, por në atë të vërtetën, që e shohim nëpër filma. Atyre nuk i intereson se si duken kur flasin për dashurinë, pasi besojnë shumë

“Koha ka më shumë vlerë se paraja. Ti mund të kesh më shumë para, por s’mund të kesh më shumë kohë”. “Një person i zgjuar duhet t’i ketë paratë në mendje, jo në zemër”. “Ata që mendojnë se paraja bën gjithçka, janë personat që mund të bëjnë çdo gjë për

Nga Kethrin Hignet Shtatëdhjetë e tre vjet më parë, SHBA-ja hodhi një bombë atomike në Hiroshima të Japonisë, një qytet me 350.000 banorë. Bomba shkatërroi qytetin, dhe vrau dhjetëra mijëra njerëz në vetëm një çast. Një orë pas shpërthimit, kishin vdekur rreth 80.000 vetë. Ishte hera e parë që hidhej

Materiali i përket filmit “Jetë Rebele” i vitit 1961 me regjisor John Huston  dhe që besohej e prishur pas prerjes së filmit. Charles Casillo e gjeti këtë xhirim pas një kërkimi për librin e tij “Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon”. Materialin e ruante Curtice Taylor, djali

Ka plagë, të cilat nuk shfaqen në trup, por që dhembin më tepër se çdo plagë fizike. Dhuna emocionale është po aq e rëndë sa dhuna fizike, në mos më tepër. Thjesht sepse një person nuk ka vendosur dorë mbi ty, nuk do të thotë se ai person nuk është