14/08/2018

Në vijim do të lexoni disa thënie kuptimplota nga këngëtarja e mirënjohur, Mariah Carey: “Mos e dëgjoni askënd që përpiqet t’ju demoralizojë”. “Ka gjithmonë një hero, nëse sheh thellë brenda zemrës tënde”. “Nëse beson mjaftueshëm tek vetja jote dhe e di se çfarë kërkon, atëherë ke për ta arritur atë

Fragment nga “Xha Gorio” i Balzakut – Asnjë nga bijat nuk do të vijë! – tha Rastinjaku. – Do t’u shkruaj nga një pusullë të dyjave. – Asnjëra! – u përgjigj plaku, duke u ulur shesh. Kanë punë, flenë, nuk do të vijnë. E dija unë. Duhet të vdesësh, që

Sonda diellore Parker, e para anije që do të përshkruajë kurorën e Diellit u lëshua sot me shumë sukses 24 orë pas shkëputjes nga baza  e Cabo Cañaveral (Florida). Misioni që pretendon të sqarojë misteret që fsheh ylli mbret dhe që është parashikuar që të mbërrijë në muajin nëntor filloi

Uashingtoni e vëzhgon Italinë dhe Europën vetëm nëpërmjet lenteve të sigurisë. Duke kërkuar i shqetësuar, nëse copëzimi dhe disfunksionaliteti i Bashkimit Europian do të ketë pasoja mbi kohezionin e NATO-s. Çtensionimi me Rusinë nuk është punë e Romës Antonia Colibasanu Pas fitores së “Movimento 5 Stelle” dhe të Lega në

Dashi Gjërat e zakonshme do ju mërziten tej mase sot dhe do kërkoni me çdo kusht të bëni ndryshime. Urani do ju mbështesë pafund. Nëse jeni në një lidhje nuk duhet të bëni lëshime përherë, por në raste të veçanta mirë është të lëshoni pe. Partneri do e vlerësojë sjelljen

Demi Hëna do jetë në të njëjtën linjë me Saturnin sot dhe do ju bëjë edhe më të mençur dhe më të matur. Nëse jeni në një lidhje gjërat do fillojnë të bëhen edhe më serioze e do filloni të mendoni për fejesa, martesa, bashkëjetesa ose fëmijë. Çdo moment do