12/08/2018

Dashi Kjo do jetë një ditë shumë aktive për ju. Nëse jeni në çift, jeta sentimentale do ju përmirësohet. Do jeni më afër partnerit tuaj dhe do e keni më të lehte të komunikoni me të. Nëse jeni ende vetëm, influenca e yjeve do sjellë takime të rëndësishme dhe dashuri

“Ti nuk ke për t’u dënuar për inatin tënd. Ke për t’u dënuar nga inati yt”. “Koha vendos se kë takon në jetë. Zemra jote vendos se kë dëshiron të kesh në jetë dhe sjellja jote vendos se kush do të qëndrojë në jetën tënde”. “Mos gjyko askënd dhe do