12/08/2018

Nga James Jay Carafano “National Interest” Interesi i ripërtërirë i SHBA-sa ndaj Ballkanit, pasqyron pjesërisht një dëshirë që luftërat në këtë rajon, të mbeten një gjë e së kaluarës. Po aq e rëndësishme, Shtetet e Bashkuara shpresojnë që e ardhmja e Ballkanit Perëndimor, do të jetë ajo e një kontributori

Uthulla e mollës ka një sërë vetish dobiprurëse për organizmin që e bëjnë atë të konsiderohet me shumë meritë si eliksiri i bukurisë dhe i shëndetit të mirë. Ajo është e pasur me minerale, si kalium, magnez, fosfor; me vitaminat A, B1, B6, C, E; me acid acetik, pektinë dhe

Kur diçka ecën keq, duket sikur gjithë gjërat e tjera marrin të njëjtin drejtim. Kam tri vite që e kam vërtetuar këtë gjë, që nga aksidenti i prindërve të mi. Ishte edhe atëherë, si tani. Periudhë vere, kur po ktheheshim vonë në darkë nga deti dhe dritat e një kamioni

I ati i saj vuante nga personaliteti i dyfishtë dhe për të, fëmijëria ishte ndryshe nga ajo e fëmijëve të tjerë. Njëri personalitet i tij quhej Phil dhe karakterizohej nga humori dhe sjellja e mirë, të cilat e bënin atë të dukej babai më i mirë. Personaliteti tjetër njihej me

Dalëngadalë vdes ai që bëhet skllav i zakonit, që përsërit të njëjtat gjëra çdo ditë, që nuk ndryshon rrugë, që nuk rrezikon, që nuk ndryshon ngjyrën e veshjeve, që nuk i flet atij që nuk e njeh. Dalëngadalë vdes ai që nuk përmbys tryezën, që është i pakënaqur nga puna,

DASHI Kjo do jetë një ditë shumë aktive për ju. Nëse jeni në çift, jeta sentimentale do ju përmirësohet. Do jeni më afër partnerit tuaj dhe do e keni më të lehte të komunikoni me të. Nëse jeni ende vetëm, influenca e yjeve do sjellë takime të rëndësishme dhe dashuri