07/08/2018

  Kërkesa për korrigjimin e kufinjëve, legjitime. SHBA dhe BE po inkurajojnë bisedimet paqësore. Intervistoi: Mero Baze Gazeta TemA Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është i vendosur të vazhdojë të kërkojë publikisht një marrëveshje paqësore me Serbinë, për të korrigjuar kufirin lindor të Kosovës me Luginën e Preshvës, dhe në

“Të të thonë se si duhet të dukesh, do të thotë të shndërrohesh nënjë produkt dhe unë nuk dua të jem një produkt”. “Ji guximtar dhe pa frikë për të ditur se edhe nëse bën njëveprim të gabuar, po e bën për një arsye të mirë”. “Jeta është shumë herë

Dashi Gjatë kësaj dite mund të kaloni edhe disa sfida, por gjithsesi çdo gjë do përfundojë si duhet. Nëse keni një lidhje do bëni përpjekje reale në mënyrë që ta forconi edhe më tepër marrëdhënien me partnerin. Nga ana tjetër do mundoheni edhe ta largoni rutinën nga lidhja që keni.

Në 2 gusht 1913 Frédéric Boissonnas, miku i tij, Daniel Baud-Bovy dhe Christos Kakkalos mbërritën nëmajë të malit mitologjik grek. Sipas mitologjisë greke Mali i Olimpit është një vend për perënditë. A mundeshin të vdekshmit të ngjisnin një mal të tillë? Nëvitin 1913 tre guximtarë u përgjigjën po ngjitjes sëmalit