06/08/2018

Në vitin 1972, Vinton Cerf (Zëvendëspresident i Google) dhe Robert Kahn shpikën një teknologji të re që mundësonte – dhe mundëson – transmetimin e të dhënave me një reduktim minimal të gabimeve. Protokollin TCP/IP. Kjo teknologji u përdor për herë të parë midis kërkuesve të ARPAnet (Departamentit amerikan të Mbrojtjes)

Në transportin publik në Japoni kur një vajzë e re, modele ngre krahun për t’u kapur tek tubi ose mbajtësja, pasagjerët do mund të shohin në sqetullën e saj një reklamë nga Sishin Biyo, një rrjet qendrash bukurie që ofron depilim me lazer. Bëhet fjalë për sipërmarrjen e parë që

Dashi Gjatë kësaj jave mundohuni të mos humbisni kontrollin dhe t’i vendosni vetes disa qëllime. Ju të dashuruarit do ndërmerrni iniciativa dhe do i bëni ditët më të bukura. Emocionet do jenë të forta dhe të ndryshme ditë pas dite. Ju beqarët nuk do i realizoni dot takimet që keni

Dashi Ka mundësi që dita e sotme të jetë disi delikatë për ju dhe në disa momente mund të nidheni të pasigurt. Ju që keni një lidhje nuk do jeni shumë diplomatë dhe të qenit të drejtpërdrejtë mund të sjellë debatet të herëpashershme. Nëse jeni beqarë më në fund do

Nga Jacob L.Shapiro Javën e shkuar, një gazetë kosovare botoi një raport bombastik, duke pretenduar se SHBA-ja dhe Rusia kanë ranë dakord në samitin e Helsinkit, për një ndarje të mundshme të Kosovës, me synim zgjidhjen e mosmarrëveshjes së vazhdueshme mbi pavarësinë e Kosovës – një opsion që Uashingtoni e