02/08/2018

“Rrënjët e edukimit janë të vështira, por fruti është i ëmbël”. – Aristoteli “Cilësia nuk është një akt, është një zakon”. – Aristoteli “Energjia e mendjes është esenca e jetës”. – Aristoteli “Zakonet e mira të formuara që në rini janë ato që bëjnëdiferencën”. – Aristoteli “Lumturia varet vetëm nga

Mund të konsiderohen deri diku njerëz të rrezikshëm, ata të cilët egon dhe krenarinë e kanë primare në marrëdhënie me njerëzit. Mirëpo kjo nuk do të thotë që nuk kanë ndjenja apo nuk dinë të dashurojnë, thjesht mjafton mos ti shkelni në kallo. Astrologjia ju zbulon se për cilat shenja

1. Mirësia është çelësi i gjithçkaje. “Ji i sjellshëm, sepse çdokush që takon, është duke kaluar nëpër një betejë”, ka thënë Platoni. Ndonjëherë është e vështirë të kuptojmë, nëse dikush po sillet mirë me ty sepse është i mirë, apo sepse po kërkon diçka në këmbim. Platoni na sugjeron që