01/08/2018

FBI-ja ka publikuar analizën e vet të kriminelëve sipas shenjave të horoskopit. Në të vërtetë, ka analizuar arkivin e vet, i ka krahasuar ditëlindjet dhe veprat kriminale të cilat i ka kryer personi i caktuar. FBI-a ka arritur në përfundimin që vrasësit serikë janë të lindur në periudhën e caktuar

Bota jonë është e formuar nga forma elegante si katrori, drejtkëndëshi, sfera, prizmi dhe shumë të tjerë, por ndonjëherë këto forma nuk i përshtaten kërkesave të natyrës. Ngandonjëherë nevojitet një “skutoid”. Kjo formë e re për matematikën, por jo për natyrën është forma që një grup qelizash në organizëm në

Ne jemi rritur me mesimet se duhet të ndjekim më të rriturit dhe t’i dëgjojmë ata. Gjithçka fillon me sistemin tonë arsimor. Ne marrim një fëmijë me imagjinatë të zhvilluar, të aftë për të krijuar gjëra të bukura dhe e vendosim brenda “një kutie” duke i thënë: “Ti duhet të

Nuk mund ta ndihmosh botën duke u perqëndruar në gjërat negative. Nëse përqendrohesh tek ato, jo vetëm që i shton më tepër, por njëkohësisht tërheq më shumë gjëra negative në jetën tënde. Kur shfaqen imazhe të diçkaje që ti nuk e dëshiron, duhet të ndryshosh mënyrën e të menduarit dhe

“Ji falenderues për ato që ke: do të përfundosh duke pasur akoma me shumë. Nëse përqendrohesh tek gjërat që nuk i ke, nuk ke për të pasur asnjëherë mjaftueshëm”. – Oprah Winfrey “Është e pamundur të jetosh pa dështuar në diçka, vetëm nëse jeton me aq kujdes, saqë në fund

Veprimet flasin më tepër se fjalët. Mund të kesh vërtet qëllime të mira dhe të mendosh se ato të bëjnë një person të mirë. Mirëpo, ligji i Karmës thotë se mendimet e mira, të cilat nuk i vendos në praktikë, shërbejnë më tepër për ta dëmtuar Karmën tënde personale. Çdo