August 2018

Në çdo rast kur ju sëmureni, ju konsumoni menjëherë ilaçe dhe nisni një trajtim të duhur. Ose në disa raste nuk i kushtoni fare rëndësi edhe e anashkaloni. Kancer, sëmundje zemre, në veshka apo kudo qoftë, ju preferoni të prisni për simptoma më të rënda, për t’u vizituar te mjeku.

Cilat janë dy shenjat me më shumë fat për ditën e sotme? DASHI Dielli, Saturni dhe Urani do ndikojnë më së shumti gjatë kësaj dite dhe do përmirësojnë veçanërisht financat dhe jetën profesionale. Nëse jeni në një lidhje mund t’iu dalë edhe ndonjë problem i vogël, por pa pasoja shumë

Dashi Dielli, Saturni dhe Urani do ndikojnë më së shumti gjatë kësaj dite dhe do përmirësojnë veçanërisht financat dhe jetën profesionale. Nëse jeni në një lidhje mund t’iu dalë edhe ndonjë problem i vogël, por pa pasoja shumë të mëdha. Mundohuni të kaloni sa më shumë kohë me partnerin dhe

SHENJAT ME TE FAVORIZUARA Bricjapi Ka shumë planete që shkojnë në faovrin tuaj, të cilat këtë muaj do t’ju ndihmojnë të shfaqeni mirë, në një nivel sentimental dhe profesional. Surpriza të vogla ose të mëdha mund t’ju ndihmojnë të rivlerësoni disa vendime. Është një periudhë konstruktive, e cila ju shtyn

Trupi i ngrirë i një alpinisti që u zhduk katër vite më parë është gjetur në një bllok akulli. 49-vjeçari u zhduk në vitin 2014 ndërsa po ecte në Severo-Chui Range në malet Altai, që kufizohen me Rusinë, Kinën, Mongolinë dhe Kazakistanin. Pavarësisht kërkimeve asnjëherë nuk u gjet ndonjë shenjë

Fryrja e barkut është një nga ndjesitë më të padëshiruara e të sikletshme. Mbarimi i një vakti të këndshëm e të shijshëm shpesh ndëshkohet me fryrje, dhe jo vetëm kaq. Shpesh herë fryrja mund të jetë problematike, e dhimbshme dhe zgjat me orë të tëra deri sa “mëkati” të dalë