Home»Rretherrotull»Xhelozia ndodh vetëm për 3 arsye, dhe nuk është faji i partnerit

Xhelozia ndodh vetëm për 3 arsye, dhe nuk është faji i partnerit

Si rezultat i shumë sondazheve dhe intervistave është bërë e ditu se xhelozia është ndjenja më e keqe që mund të ketë dikush pasi është konsumim i vetes. Por pse bëhemi xhelozë?

Ja 3 arsye që askush nuk mund t’i hedhë poshtë:

-Mungesa e vetëvlerësimit/pasiguria.

Arsyeja më e shpeshtë pse dikush ndihet xheloz është sepse nuk e vlerëson veten aq sa duhet. Në këtë mënyrë mendimet se partneri do të gjejë dikë më të mirë se ju, rriten shumë. Rrjedhimisht ju do të shfaqni më shumë xhelozi ndaj tij/saj.

-Probleme me besimin.

Për arsye të ndryshme ju jeni një njeri që nuk besoni në njerëz të tjerë apo qoftë edhe te vetja juaj. Kështu që dhe me partnerin apo partneren do të ndodhë e njëjta gjë dhe si pasojë xhelozia del në skenë.

-Probleme me ankthin.

Një njëri që ankthin e ka pjesë të pashmangshme të jetës, do jetojë me ankth dhe frikë se mos personi që ka në krahë do e zvëndësojë me dikë tjetër. Xhelozia do të shfaqet përsëri edhe këtu.

Por bëni kujdes! Mundohuni të kontrrolloni xhelozinë tuaj nëse nuk doni që kjo e fundit të jetë një problem i ri dhe përfundimtar për lidhjen tuaj.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *