Home»Rretherrotull»Nëse nuk doni të plakeni, duhet të ndiqni këtë rutinë gjumi

Nëse nuk doni të plakeni, duhet të ndiqni këtë rutinë gjumi

Duket se ekziston një kohë e caktuar kur duhet të flini në mënyrë që kur të zgjoheni të dukeni në formën më të mirë të mundshme. Brendi i shtretërve ‘Sealy’ ka kryer një studim për të mësuar më shumë për shprehitë e gjumit dhe për të zbuluar nëse vërtet ekziston një lidhje mes gjumit të mirë dhe një pamjeje të përmirësuar fizike.

Në mënyrë interesante, duket se vërtet ekziston një lidhje e tillë. Personat të cilët bëjnë gjumë të mirë kualitativ mesatarisht 9 orë e 10 minuta çdo natë janë më të prirët të raportojnë për benefite pozitive në pamjen e tyre.

Hulumtimi gjithashtu ka zbuluar se ne duhet të synojmë të flemë në orën 21:45 dhe të zgjoheni në 6:55 të mëngjesit. Ekspertët edhe më parë kanë theksuar se gjumi kualitativ ndikon pozitivisht në pamjen tonë të përgjithshme.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *