31/07/2018

Të paktën një herë në vit duhet të shkosh në një vend që nuk e ke vizituar ndonjëherë më parë. Ke për të kuptuar se do të përfitosh shumë prej udhëtimeve të tilla, pasi secili prej tyre do të jetë i veçantë nga tjetri dhe do të mësojë diçka për

Vdekja është diçka e pashmangshme. Kur një njeri bën atë që konsideron se është detyra e tij ndaj popullit dhe vendit, mund të prehet në paqe. Mendoj se ne e kemi bërë, prandaj unë do të fle në përjetësi. NELSON MANDELA Një njeri që nuk ka bërë asnjë gabim, nuk

Ato përbëjnë rreth 75% të alergjive të frymëmarrjes dhe duke qenë pluhuri shkaktar kryesor i shfaqjes së tyre, i bën këto forma të alergjisë të pranishme përgjatë gjithë vitit, por me simptoma më të dukshme kryesisht në stinën e pranverës, verës dhe vjeshtës, pasi gjatë stinës së dimrit pluhuri dhe

Flet Ministri i Jashtëm Enzo Moavero Milanesi Intervistë në 360 gradë me titullarin e Farnesina. Nga nevoja për të mbështetur Afrikën tek sanksionet ndaj Rusisë; nga diferencat e të folmeve midis Salvini dhe anëtarëve të tjerë të qeverisë «Më besoni, në këtë qeveri ka shumë sinergji pozitive. Shumë më tepër

Gea, (toka) e lindur direkt nga Kaosi solli në jetë pa ndihmën e ndonjë elementi mashkullor Uranin (qiellin), malet dhe Pontusin, personifikimin e detit. Ishte një gjeneratë pa baba, të lindur direkt nga nëna Tokë dhe pas saj bota ashtu siç e njohim ishte krijuar. Më i rëndësishmi nga ky

Më poshtë parashikimi javor i Horoskopit nga Meri Shehu. Java fillon me dy ditshin e Muajit Korrik Apokaliptik në ngjarje e fenomene natyrore si edhe me Marsin e kundërt në Ujor, Merkurin e kundërt në Luan dhe Eklipsin hënor në Ujor Mesazhi qe përcjell këtë verë është: APOLOGJI ME QELLIM