29/07/2018

Ka disa femra që ndryshe nga të tjerat mund të përbëjnë rrezik për ata që i rrethojnë dhe kjo nuk vlen vetëm për marrëdhënien në çift apo ato miqësore. Ndonjëherë ato e kanë të vështirë t’i kontrollojnë emocionet dhe veprimet. Nëse nuk doni ta vini veten në rrezik qëndrojuni larg

Nga Max Trimurti Teksa BE po përpiqet të dalë nga recesioni, dhe eurozona rrezikon të shkatërrohet, ia vlen një shyqrtim i shpejtë i krizës ekonomike në perspektivën e saj historike. Lufta midis monedhave, duket të jetë në fakt efekti i një lufte ndërmjet fuqive, në një sistem ku është e

Vendimi që do merrni zbulon jo pak për ju Numri 1: Ju jeni një udhëheqës ekstrovert dhe absolut. Projektoni besim para të tjerëve, por në të njëjtën kohë jeni kokëfortë dhe të ngurtë. Në shumë raste ju keni mëkatuar nga besimi dhe si pasojë keni marrë vendime të nxituara. Mos

Prej 7 vjetësh e këtej, Siria është argument interesi i mediave ndërkombëtare për shkak të konfliktit të përgjakshëm që po sakaton vendin. Në tokën ku rreth 7000 vite më parë njeriu nisi të shkruajë, lufta dhe viktimat mbretërojnë. Për të kuptuar sesi është arritur në një kasaphanë të tillë është

Dashi Kjo është shenja më e fortë e zodiakut për shkak të sasisë së madhe të pushtetit që këta njerëz kanë, kjo është një nga shenjat më kokëforta, njerëzit që kanë këtë shenjë janë njerëz me shumë të vitalitet dhe për të marrë gjërat që duan, me çdo kusht, ata

Falë astrologjisë, mund të kuptojmë pakëz më shumë mbi gruan që kemi përballë. Ja cilat janë tre shenjat më joshëse të Horoskopit. Akrepi Gruaja e lindur nën këtë shenjë është shumë e sigurt për veten. Ajo e di saktësisht se çfarë dëshiron dhe si ta joshë një njeri, me fjalë