28/07/2018

Çdo shenjë e zodiakut ka forcën e vet. Një Dash mund të ketë cilësi të guximshme të përbashkëta me një Luan, por ata kurrë nuk do të jenë metodikë si Virgjëresha. Është e vështirë t’i krahasosh ato, sepse ata kanë të gjitha përparësitë e tyre dhe mangësitë e pashmangshme. Por

Ja cilat janë tre shenjat me tiparet më interesante nga të gjitha shenjat e Horoskopit. Bricjapi Përfaqësuar nga një dhi, Bricjapi është një nga shenjat më të besueshme. Këta janë njerëzit tek të cilët mund të mbështeteni në çdo situatë. Edhe pse disa mund t’i konsiderojnë të mërzitshëm për shkak

Lidershipi bazohet në fuqinë e natyrshme, kurajën dhe kontrollin, është një cilësi që shumica e njerëzve e respektojnë dhe duan ta kenë. Në fund të fundit, kush nuk do të donte të komandonte një sallë të mbushur me njerëz? Dashi Shenja e parë e zodiakut, Dashi është një udhëheqës i

Tre mjeke thanë se Roberti ishte vëllai i tyre, mirëpo vetë Roberti tha se nuk kishte vëllezër. Kush po gënjen në këtë rast? 2. Në një akuarium të madh të mbyllur ishin 10 peshq. Pesë prej tyre ngordhën,ndërsa katër notuan shumë larg dhe nuk i shihje dot. Sa peshq mbetën

Ka gra që kanë lënë gjurmë në kohë dhe që kanë ndryshuar historinë, që kanë thyer normat e vendosura nga shoqëria dhe që kanë treguar se janë të afta të bëjnë të njëjtën gjë ose më shumë sesa meshkujt që përpiqeshin t’i fusnin në rolin e bashkëshorteve dhe të nënave.

“Psikopatët janë gjithmonë rretherrotull. Në kohë të qeta ne i studiojmë, por në kohë të trazuara, ata sundojnë mbi ne” – Ernst Kretschmer Një në njëqind prej nesh e shijon manipulimin, poshtërimin apo vrasjen e njerëzve. Po si mund t’i dallojmë? Nëse rregulli i “1 në 100” është i vërtetë,