27/07/2018

Luani Luani është i njohur për vëmendjen e dashur të çdo lloji. Duke qenë grua dominuese dhe e sigurt Luani absolutisht pëlqen të admirohet. Në fakt, pothuajse çdo gjë që bën dhe thotë është bërë me qëllim të marrjes së një reagimi nga njerëzit. Luani dëshiron vëmendjen aq shumë saqë

Emri i lindjes së Nelson Mandelës përkthehet “telash”. Ai u lind në një fshat të vogël në Afrikën Jugore. Familja e tij jetonte në një “shtëpi” barakë dhe nuk e përballonte dot blerjen e një sasie të mjaftueshme të ushqimit. Kur ai ishte 9 vjeç, i vdiq i ati nga

Të nesërmen në mëngjes, kur u zgjua, ajo e kuptoi që kishte fjetur dhe kjo gjë e çuditi. Esmeralda kishte kohë që nuk flinte. Një rreze gazmore e diellit, që po lindte, hyri nga dritarja dhe i ra asaj në fytyrë. Njëherësh me diellin, në dritare u duk edhe diçka

Disa thënie të veçanta nga Theodore Dreiser “Lumturia duhet të jetë qëllimi kryesor i jetës, në të kundërt zjarri nuk do të ndizet aq fuqishëm, forca e tërheqjes nuk do të jetë aq e fortë dhe suksesi nuk do të jetë i plotë”. “Në fund të fundit, gjëja më kryesore

Ti nuk përkufizohesh nga puna jote. Ti nuk përkufizohesh nga sa para ke në bankë. Ti nuk përkufizohesh nga fitimet e tua. Gjej pasionet e tua. Kërko për atë çfarë të frymëzon. Gjeje se çfarë do të bësh dhe ndiqe atë me gjithë zemër. Ke për ta gjetur mënyrën e

Bota virtuale është shndërruar në një pjesë të pandashme të jetës sonë dhe askush prej nesh nuk mund të mbijetojë dot pa pasur kontakte me të. Ne e kemi të nevojshme të mbajmë kontakte me njerëz të tjerë dhe në njëfarë mënyre, pavarësisht aspekteve të shumta negative që ka teknologjia