26/07/2018

Çfarë do të thotë ta njohësh mirë veten tënde? Unë mendoj se ta njohësh veten, do të thotë ta dish mirë se me cilët persona do të qëndrosh, se cilët të ndihmojnë të rritesh dhe cilët të fundosesh. Ky është më tepër përkufizimi filozofik që ekziston, por ajo që ka

“Jeta është zgjat kaq pak, të harrosh zgjat kaq shumë”. “Ti mund të këpusësh gjithë lulet, por nuk mund ta ndalosh dot ardhjen e pranverës”. “Një fëmijë që nuk luan, nuk është një fëmijë, por një i rritur që nuk luan, e ka humbur përgjithmonë fëmijën që jetonte tek ai

Nga Dmitry Trenin Përshtypja kryesore nga takimi midis presidentit rus dhe atij amerikan në Helsinki, është se Vladimir Putin me sa duket ka vendosur të mbështesë Donald Trump në përballjen e tij me shumicën e strukturës politike amerikane. Mediat perëndimore e etiketuan të turpshme sjelljen e Trump ndaj Putinit. Por

Pastaj, përnjëherësh, gjithçka ndodhi shumë shpejt. Mishrat e fytyrës filluan t’i treten. Kockat i kishte tani të holla si krahë fëmije, brinjët i dalloheshin nën lëkurë dhe ethet e zhuritnin pa nderprerje atë trupth të ligur. Infermierja solli bombola me oksigjen dhe mjeku i vinte çdo orë. Një pasdreke, temperatura

Kur shijoni verën, sigurohuni që të vishni një t-shirt, të lyheni me krem, të dhe mbani një kapelë për të shmangur djegien. Kjo këshillë ishte thelbësore për fushatën shëndetësore, një iniciativë për mbrojtjen nga dielli, e lançuar në Australi në vitet 1980. Qëllimi i saj ishte të nxiste njerëzit që

Një prej situatave më të sikletshme është të ndjesh barkun të fryrë, por për fat të keq kjo është një gjë e përhapur, sidomos tek femrat. Më poshtë, një listë me 9 ushqime që mund të shkaktojnë fryrje: 1. Uji me gaz E vërteta është se çdo pije me gaz